KDS is er voor je dakwerken in Brasschaat

Graag een gloednieuw dak plaatsen of een oud dak hernieuwen? Het is een hele klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de vakmannen van KDS overlaten. Alle soorten dakwerken in Brasschaat voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Meer info? Neem contact op!

dakrenovatie

Jouw dakwerken in Brasschaat, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Brasschaat in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. Met onze dakwerken in Brasschaat dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor detail en maken graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Onze aanpak

Wie in Brasschaat dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles gestructureerd kan verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze vakspecialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Brasschaat

Waar we bij KDS naartoe streven? Het best mogelijke resultaat. Welke dakwerken in Brasschaat je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!