Voor dakwerken in Bornem, reken je op de hulp van KDS

Een verouderd dak vernieuwen of een gloednieuw dak leggen? Het is geen kleine klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Wat voor dakwerken in Bornem je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Nokvol passie verwezenlijken we jouw project, wat het ook mag zijn.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Bornem

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is gauw gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Bornem in goede handen zijn.

dakkapel

Meer info? Neem contact op!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Bornem ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Plan van aanpak

Wie dakwerken in Bornem wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. KDS hanteert een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Na afspraak met een van onze vakspecialisten, kan je hen je idee voorleggen. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig nagelopen. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Dakwerken in Bornem? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Bornem realiseren we graag. Nog twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort!