Voor dakwerken in Bornem, reken je op de hulp van KDS

Van plan een spiksplinternieuw dak te leggen of een versleten dak te vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Bornem voeren we uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Wat jouw project ook inhoudt, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Met onze dakwerken in Bornem dragen we er ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze specialisten in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

dakkapel

Meer weten? Contacteer ons!

Jouw dakwerken in Bornem, uitgevoerd door een expertenteam

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al snel gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, heeft zijn eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je bent er zo absoluut zeker van dat je dakwerken in Bornem in goede handen zijn.

Zo gaan we te werk

Wie in Bornem dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten bij je langs en zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Bornem

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Welke dakwerken in Bornem je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?