Voor dakwerken in Bornem, reken je op de hulp van KDS

Een gloednieuw dak plaatsen of een verouderd dak hernieuwen? Het is geen kleine klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de specialisten van KDS overlaten. Alle soorten dakwerken in Bornem voeren we uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, samen verwezenlijken we het – nokvol passie.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het duurzaam, veilig en comfortabel is. We dragen er met onze dakwerken in Bornem ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

dakrenovatie

Laat je dakwerken in Bornem over aan een expertenteam

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en dat kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Bornem in goede handen zijn.

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Plan van aanpak

Wie in Bornem dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Dat idee leg je na afspraak voor aan onze experten. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan zijn we er voor je en helpen we graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Bornem

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Bornem realiseren we graag. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!