Dakwerken in Boom? Schakel de hulp van KDS in

Zou je graag een fonkelnieuw dak leggen of je versleten dak vernieuwen? Het is geen kleine klus. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Boom, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook inhoudt, samen realiseren we het – nokvol passie.

Meer info? Neem contact op!

dakrenovatie

Laat je dakwerken in Boom over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is rap gemaakt en kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Boom steevast in goed handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. Met onze dakwerken in Boom dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Stappenplan

Wie dakwerken in Boom wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze vakspecialisten. Zij geven vervolgens aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken tijdstippen komen onze specialisten langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden na afronding nog eens gecontroleerd. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Boom over aan KDS

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Welke dakwerken in Boom je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Heb je nog twijfels? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Je mag steeds enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot rap?