Reken op KDS voor dakwerken in Blaasveld

Een fonkelnieuw dak leggen of een oud dak vernieuwen? Dat is niet niks. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Blaasveld voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakvensters en dakkapellen, een hellend of plat dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Meer info? Neem contact op!

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, durabel en comfortabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Blaasveld ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Laat je dakwerken in Blaasveld over aan een expertenteam

Daken plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende dakgoot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je kan ervan op aan dat je dakwerken in Blaasveld steeds in goed handen zijn.

Stappenplan

Dakwerken in Blaasveld laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, gebruikt KDS een stappenplan. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Je maakt een afspraak met onze experts en legt hen jouw idee voor. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden zetten we een timeframe op. Op de afgesproken tijdstippen komen onze vakmannen langs. Ze zorgen voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Blaasveld

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Blaasveld realiseren we graag. Twijfel je nog? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw?