Reken op KDS voor dakwerken in Blaasveld

Graag een fonkelnieuw dak plaatsen of een versleten dak hernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Blaasveld, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het herstellen van een dakgoot, het afbreken van een schouw of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Nokvol passie realiseren we jouw project, wat het ook mag zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en durabel is. Met onze dakwerken in Blaasveld dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

dakkapel

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Blaasveld

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende goot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Je dakwerken in Blaasveld zijn dus zeker en vast in goede handen.

Meer info? Neem contact op!

Hoe we te werk gaan

Wie in Blaasveld dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles gestructureerd kan verlopen. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Blaasveld? Laat het over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Welke dakwerken in Blaasveld je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Nog twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel!