Reken op KDS voor dakwerken in Blaasveld

Een verouderd dak vernieuwen of een nagelnieuw dak leggen? Het is een hele klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Blaasveld voeren we uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Jouw dakwerken in Blaasveld, uitgevoerd door een expertenteam

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een klein foutje is gauw gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een afhangende dakgoot of een lekkend dak. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Blaasveld altijd in goede handen.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. We dragen er met onze dakwerken in Blaasveld ons steentje aan bij. Oog voor detail hebben onze specialisten in ieder geval en daarnaast maken ze graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Meer weten? Neem contact op!

Onze aanpak

Wie dakwerken in Blaasveld wil laten uitvoeren, begint daar niet klakkeloos aan. KDS gebruikt een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Blaasveld over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Blaasveld realiseren we graag. Nog twijfels? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?