KDS voor al jouw dakwerken in Beveren-Waas

Van plan een nagelnieuw dak te leggen of een afgeleefd dak te renoveren? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Alle soorten dakwerken in Beveren-Waas voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Meer weten? Contacteer ons!

kds renovatie dak

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Met onze dakwerken in Beveren-Waas dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Beveren-Waas

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al rap gemaakt en kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Zo zijn je dakwerken in Beveren-Waas steevast in goede handen.

Onze aanpak

Dakwerken in Beveren-Waas laten uitvoeren, daar begin je niet klakkeloos aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Beveren-Waas

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Beveren-Waas verwezenlijken we graag. Twijfel je nog? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot snel!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons