KDS voor al jouw dakwerken in Beveren-Waas

Zou je graag een gloednieuw dak leggen of je verouderd dak hernieuwen? Dat is niet niks. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Beveren-Waas, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Ongeacht je project, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Laat je dakwerken in Beveren-Waas over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al gauw gemaakt en kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Beveren-Waas steeds in goede handen.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Met onze dakwerken in Beveren-Waas dragen we er ons steentje aan bij. Onze vakmannen werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Met deze toplaag kan je zo’n 50 jaar overbruggen! Ze is blijvend flexibel én van nature uv-bestendig. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Meer weten? Contacteer ons!

Zo gaan we te werk

Dakwerken in Beveren-Waas laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. We hanteren bij KDS een handig stappenplan zodat alles netjes en georganiseerd kan verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, nieuwbouw of herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experten. Zij kunnen aangeven of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna wordt een vrijblijvende offerte voor je opgemaakt. Akkoord? Dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Beveren-Waas

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Beveren-Waas realiseren we graag. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!