Dakwerken groot of klein in Berlare? Klop aan bij KDS

Een verouderd dak vernieuwen of een gloednieuw dak leggen? Dat is een behoorlijke klus. Begin je er liever niet zelf aan? Laat deze klus dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Alle soorten dakwerken in Berlare voeren we uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

kds renovatie dak

Een team van experten voor jouw dakwerken in Berlare

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende dakgoot. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Berlare steeds in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. Met onze dakwerken in Berlare dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze blijvend flexibele toplaag gaat zo’n 50 jaar mee en is van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Stappenplan

Dakwerken laten uitvoeren in Berlare, daar begin je niet zomaar aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en georganiseerd. Ga je een samenwerking met ons aan, dan kan je het volgende verwachten.

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze vakspecialisten. Door hen wordt bepaald of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Eens alle werken afgerond zijn, wordt alles nog eens nagelopen. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken kds

Laat je dakwerken in Berlare over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Berlare realiseren we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je na afspraak graag in onze showroom. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. We raden je aan om enkele foto’s te trekken van de huidige bouwsituatie en ze mee te nemen. Wij hebben zo een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!