KDS realiseert jouw dakwerken in Belsele

Graag een nagelnieuw dak leggen of een afgeleefd dak hernieuwen? Het is geen kleine klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan rekenen op de vakmannen van KDS. We voeren alle soorten dakwerken in Belsele uit. Zowel het plaatsen van dakkapellen en dakvensters, een plat dak of hellend dak, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het herstellen van een dakgoot, het afbreken van een schouw of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je gerust onze hulp inschakelen. Ongeacht je project, we realiseren het samen – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Belsele

Het plaatsen van daken is een niet te onderschatten stiel. Een foutje is al gauw gemaakt en dat kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan slecht geplaatste isolatie, een lekkend dak of afhangende dakgoot. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je dakwerken in Belsele zijn dus zeker en vast in goede handen.

kds renovatie dak

Meer weten? Neem contact op met ons.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, veilig en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Belsele . Onze specialisten hebben oog voor ieder detail. Ze maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze flexibele toplaag is van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Onze aanpak

Dakwerken in Belsele laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze specialisten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We bepalen aan de hand van een timeframe wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Belsele over aan KDS

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Welke dakwerken in Belsele je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Twijfel je nog? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons