KDS realiseert jouw dakwerken in Belsele

Van plan een fonkelnieuw dak te plaatsen of een afgeleefd dak te renoveren? Het is een hele klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint, laat dit werk dan in alle vertrouwen over aan KDS. Wat voor dakwerken in Belsele je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Wat jouw project ook is, samen realiseren we het – nokvol passie!

Meer weten? Contacteer ons!

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. Met onze dakwerken in Belsele dragen we er ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Laat je dakwerken in Belsele over aan een expertenteam

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje is al snel gemaakt en dat kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Belsele altijd in goede handen zijn.

Onze aanpak

Dakwerken in Belsele laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles georganiseerd kan verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Na afspraak met een van onze specialisten, kan je hen je idee voorleggen. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerker kds

Dakwerken in Belsele ? Laat het over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Welke dakwerken in Belsele je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Dat geeft ons een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar gauw!