Hulp nodig voor dakwerken in Beervelde?

Een afgeleefd dak vernieuwen of een nagelnieuw dak leggen? Het is een hele klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Welke dakwerken in Beervelde je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Wat jouw project ook inhoudt, samen realiseren we het – nokvol passie.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Beervelde

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje is snel gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen specialisatiegebied. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Beervelde in goede handen zijn.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. We dragen er met onze dakwerken in Beervelde ons steentje aan bij. Onze specialisten hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Meer weten? Contacteer ons!

Hoe we te werk gaan

Dakwerken in Beervelde laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. KDS maakt gebruik van een handig stappenplan zodat alles gestructureerd kan verlopen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een renovatie, herstelling of nieuwbouw.
  • Na afspraak met een van onze vakspecialisten, kan je hen je idee voorleggen. Het is aan hen om te bepalen of wij de juiste partner zijn voor jouw project. Zo ja, dan helpen we je maar al te graag bij het omzetten van je idee naar een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan keur je de offerte online goed of bezorg je ons een ondertekend exemplaar terug.
  • We zetten een timeframe op en bepalen wanneer de werken worden uitgevoerd. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Beervelde

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Beervelde verwezenlijken we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Een KDS-expert beantwoordt er met veel plezier al jouw vragen. Enkele foto’s meenemen van de huidige bouwsituatie is aangewezen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort?