KDS is er voor je dakwerken in Baasrode

Een gloednieuw dak plaatsen of een versleten dak vernieuwen? Het is een klus van formaat. Begin je er liever niet zelf aan, laat de klus dan over aan KDS. Wat voor dakwerken in Baasrode je ook in gedachten hebt, wij voeren ze uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Ongeacht je project, samen realiseren we het – nokvol passie.

Jouw dakwerken in Baasrode, uitgevoerd door een expertenteam

Het plaatsen van daken valt niet te onderschatten. Een foutje maken is menselijk, maar kan schadelijke gevolgen hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende dakgoot. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je dakwerken in Baasrode zijn dus zeker en vast in goede handen.

dakkapel

Meer info? Neem contact op!

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Baasrode. Onze specialisten hebben oog voor detail en maken graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Onze aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Baasrode, je begint er niet klakkeloos aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan zodat alles netjes en gestructureerd kan verlopen. Bij een samenwerking mag je het volgende verwachten:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Leg je idee na afspraak voor aan onze experts. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Ga je akkoord, dan keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Door op de afgesproken tijdstippen bij je langs te komen zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Zijn de werken afgerond, dan wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Laat je dakwerken in Baasrode over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Baasrode je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Je bent meer dan welkom in onze showroom na afspraak. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot binnenkort!