Voor dakwerken in Appels, reken je op de hulp van KDS

Wil je graag een gloednieuw dak leggen of je versleten dak hernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Welke soort dakwerken je dan ook wil uitvoeren in Appels, wij nemen ze graag voor onze rekening. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Meer info? Neem contact op!

dakkapel

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, duurzaam en comfortabel is. Met onze dakwerken in Appels dragen we er ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor detail en maken graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Voor een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing, schakel je gerust KDS in.

Een expertenteam voor jouw dakwerken in Appels

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende goot of slecht geplaatste isolatie. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor isolatie- en timmerwerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Zo zijn je dakwerken in Appels steeds in goede handen.

Zo gaan we te werk

Wie in Appels dakwerken wil laten uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles netjes en gestructureerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling voor ogen.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experts. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat inderdaad het geval is, begeleiden we je graag bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na het afronden van de werken wordt alles nog eens nagelopen. Nu rest je nog een ding: genieten!

dakwerken kds

Dakwerken in Appels? Laat het over aan KDS

Naar het best mogelijke resultaat toewerken, dat is wat we doen bij KDS. Welke dakwerken in Appels je ook in gedachten hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Heb je nog twijfels? Na afspraak verwelkomen we je graag in onze showroom. Voor al jouw vragen hebben onze KDS-experts een antwoord klaar. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Op die manier hebben we een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. We zien elkaar gauw!