Voor dakwerken in Appels, reken je op de hulp van KDS

Een verouderd dak hernieuwen of een gloednieuw dak plaatsen? Dat is niet niks. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de specialisten van KDS overlaten. Alle soorten dakwerken in Appels voeren we uit. Het plaatsen van zowel een hellend als plat dak, dakkapellen als dakvensters, nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het plaatsen van dakisolatie of het herstellen van een dakgoot? Ook daarvoor kan je op onze hulp rekenen. Ongeacht je project, samen realiseren we het – nokvol passie.

Meer weten? Neem contact met ons op.

kds renovatie dak

Jouw dakwerken in Appels, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen, dat is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is gauw gemaakt en kan schadelijke consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Je hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s als je de hulp van KDS inschakelt. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Zo ben je zeker dat je dakwerken in Appels steeds in goede handen zijn.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het durabel, comfortabel en veilig is. Met onze dakwerken in Appels dragen we daar ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Zo gaan we te werk

Dakwerken in Appels laten uitvoeren, daar begin je niet zomaar aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en georganiseerd. Je mag het volgende verwachten bij een samenwerking:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze experten. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je enkel nog te genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Appels

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat toe. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Appels je voor ogen hebt, wij verwezenlijken het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. De experten van KDS beantwoorden met plezier al je vragen. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Hopelijk tot rap!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons