Dakwerken in Antwerpen? Schakel de hulp van KDS in

Wil je graag een fonkelnieuw dak leggen of je versleten dak vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Alle soorten dakwerken in Antwerpen voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakvensters als dakkapellen nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen zoals het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot? Schakel ook daarvoor gerust onze hulp in. Ongeacht je project, samen realiseren we het – nokvol passie.

Laat je dakwerken in Antwerpen over aan een expertenteam

Een dak plaatsen is een niet te onderschatten stiel. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, een afhangende dakgoot of slecht geplaatste isolatie. Wie niet wil inzitten met deze onaangename scenario’s, schakelt simpelweg de hulp in van KDS. Bij ons heeft iedere werknemer immers zijn eigen expertiseveld. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte specialisten. Je dakwerken in Antwerpen zijn dus zeker en vast in goede handen.

dakkapel

Graag meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en durabel is. Daar dragen we met onze dakwerken in Antwerpen ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Graag een feilloze installatie hiervan of vervanging van je roofing? Schakel KDS in.

Hoe we te werk gaan

Dakwerken in Antwerpen laten uitvoeren, je begint er niet klakkeloos aan. Bij KDS maken we gebruik van een handig stappenplan. Zo verloopt alles netjes en georganiseerd. Dit kan je verwachten bij een samenwerking:

  • Je hebt een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze experten en legt hen jouw idee voor. Zij bepalen of wij de juiste partner zijn voor je project. Als dat het geval is, begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens zetten we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze vakmannen komen bij je langs op de afgesproken tijdstippen en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu hoef je niks anders te doen dan genieten!

dakwerker kds

Kies KDS voor je dakwerken in Antwerpen

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit over welke soort het gaat, jouw dakwerken in Antwerpen realiseren we graag. Nog twijfels? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Met veel plezier beantwoorden onze KDS-experts al jouw vragen. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot snel?