Dakwerken in Antwerpen? Schakel de hulp van KDS in

Zou je graag een nagelnieuw dak plaatsen of je afgeleefd dak vernieuwen? Dat is een behoorlijke klus. Wie er liever niet zelf aan begint, kan dit werk met volle vertrouwen aan de specialisten van KDS overlaten. Alle soorten dakwerken in Antwerpen voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, we verwezenlijken het samen – nokvol passie.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. We dragen er ons steentje aan bij via onze dakwerken in Antwerpen. Onze specialisten werken met oog voor detail en maken daarnaast graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag is blijvend flexibel, van nature uv-bestendig en gaat zo’n 50 jaar mee. Reken gerust op KDS voor een feilloze installatie hiervan of voor het vervangen van je roofing.

Laat je dakwerken in Antwerpen over aan een expertenteam

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is rap gemaakt, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een lekkend dak, slecht geplaatste isolatie of een afhangende goot. Schakel je de hulp van KDS in, dan hoef je gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Al onze werknemers hebben immers hun eigen expertisegebied. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte vakmannen. Je mag er dus zeker van zijn dat je dakwerken in Antwerpen in goede handen zijn.

Plan van aanpak

Dakwerken laten uitvoeren in Antwerpen, daar begin je niet zomaar aan. Bij KDS hanteren we een stappenplan om alles georganiseerd te laten verlopen. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je zit met een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Na afspraak leg je jouw idee voor aan onze experts. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Zo ja, dan begeleiden we je bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Aan de hand van een timeframe bepalen we wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Op de afgesproken momenten komen onze specialisten langs en zo zorgen ze voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afronding van de werken wordt alles nog eens gecontroleerd. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Kies KDS voor je dakwerken in Antwerpen

Bij KDS werken we samen naar het best mogelijke resultaat. Het maakt niet uit welke soort dakwerken in Antwerpen je voor ogen hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met bepaalde twijfels? Je bent na afspraak meer dan welkom in onze showroom. Onze experten hebben een antwoord op al je vragen. Het is aangewezen om enkele foto’s mee te nemen van de huidige bouwsituatie. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot binnenkort!