Zolderinrichting Beveren: maak een afspraak bij KDS

U hebt een zolderruimte die u voorlopig niet benut. In de toekomst wil u dat wel doen. Een verbouwing en zolderinrichting dringt zich op. Bij KDS vindt u alvast een partner met kennis van zaken. Wij begeleiden u doorheen het volledige project. Maak meteen een afspraak.

Zolderinrichting Beveren: totaalproject

Een zolder inrichten of verbouwen kan heel wat richtingen uitgaan. Hebt u vooral ingemaakte kasten nodig, meerdere slaapkamers, een extra badkamer, een kantoorruimte … In elk van deze gevallen is KDS uw perfecte match: wij tekenen samen met u uw project helemaal uit en bespreken tot in detail uw wensen en verwachtingen. We denken met u mee over de mogelijkheden en zetten de voor- en nadelen van alle oplossingen nauwgezet op een rijtje. Zo beschikt u meteen over alle nodige informatie om de juiste beslissing te nemen.

Zolderinrichting Beveren: wat mag u verwachten?

Wij doen veel meer voor u dan louter het inrichten van extra kamers of ruimten. Zo zorgen we bijvoorbeeld ook voor de isolatie, plaatsen van dakvensters, het maken van een trapgat of zolderluik, het plaatsen van een vaste trap, alle elektriciteitswerken, leggen van vloerbekleding … Kortom, uw zolderinrichting is van A tot Z in handen van KDS. U beschikt zo over één uniek aanspreekpunt waar u met al uw vragen terechtkunt.

Zolderinrichting Beveren: 3D-ontwerp

Vooraleer we met de praktische uitvoering van de werken beginnen, tekenen we uw nieuwe zolderinrichting gedetailleerd in 3D uit. Zo ziet u meteen hoe het eindresultaat vorm zal krijgen. Het ideale moment ook om bepaalde details nog aan te passen of niet. Want uw tevredenheid is onze grootste prioriteit.

Zolderinrichting Beveren: dakrenovatie

Als u uw zolder wil laten inrichten, dan heeft dit mogelijk ook een impact op uw dak. De kans is dan ook reëel dat bepaalde werken aan uw dak nodig zullen zijn. Ook daarvoor kunt u een beroep doen op KDS. Wij zorgen ervoor dat u in één ruk alle werken laat uitvoeren, zodat u meteen ook van de hele poespas af bent. Want dat is natuurlijk één van de voordelen van de combinatie zolderinrichting-dakrenovatie: u maakt uw huis in één klap future proof.

Zolderinrichting Beveren: prijs en offerte

Afhankelijk van de aard en omvang van het werk, stellen we voor u een gedetailleerde offerte op. Daarin worden niet enkele alle werkzaamheden opgesomd, maar ook de eventuele extra kosten. Zo bent u meteen zeker van het volledige kostenplaatje van uw zolderinrichting. U zult merken dat de factuurprijs perfect overeenstemt met de offerteprijs. Van verborgen kosten of kleine lettertjes hoeft u bij KDS geen schrik te hebben.

Vraag meteen een offerte aan.

Zolderinrichting Beveren: subsidies en premies

Hebt u voor uw zolderinrichting recht op bepaalde tegemoetkomingen (premies of subsidies)? Dan bezorgen wij u alle informatie en begeleiden we u bij de aanvraag. Zo krijgt u waar u recht op heeft.

Zolderinrichting Beveren: vragen?

Hebt u nog bijkomende vragen over uw zolderinrichting? Neem dan zeker contact op met ons. Onze medewerkers helpen u met plezier verder.