Dakrenovatie Beveren: vraag een offerte bij KDS

Is uw dak aan renovatie, herstelling of vernieuwing toe? Dan is KDS uit Beveren uw perfecte partner: een professioneel en ervaren team staat klaar om u uit de nood te helpen. Vraag meteen een offerte.

Dakrenovatie Beveren: problemen?

Waarom wil u graag uw dak renoveren of vernieuwen? Daar kunnen meerdere redenen voor zijn:

  • De dakbedekking loopt op zijn laatste benen, waardoor de kans op problemen (een lek, schade aan de dakconstructie) groter wordt. U denkt dat het best is om het dak integraal te vervangen, maar wil graag het advies van een specialist.
  • In uw woning is geen onderdak voorzien. U wil graag zo’n onderdak laten plaatsen.
  • U hebt wel een onderdak, maar dat bevat asbest. U wil dit laten verwijderen en vervangen.
  • De dakconstructie is aangetast en u wil deze laten herstellen.
  • U wil uw woning uitbreiden met een extra verdieping of uitbouw, waardoor uiteraard ook het dak aangepakt moet worden.
  • De nok van uw dak moet hersteld worden.
  • U wenst een velux te plaatsen of te vervangen.
  • U wil de schouw laten afbreken en het dak opnieuw dicht laten leggen.

Elk probleem heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Bij KDS analyseren we het probleem tot in detail en denken we met u mee na over de best mogelijke oplossing.

Dakrenovatie Beveren: daktimmerwerken door specialisten

We controleren steeds de daktimmerwerken en checken of de dakconstructie nog ok is. Het dakgebinte kan immers aangetast zijn en toe zijn aan vernieuwing. In het kader van de daktimmerwerken kunnen we het dak ophogen, vergroten, een dakkapel plaatsen … We doen dit allemaal met eigen schrijnwerkers: ervaren vakmannen die hun stiel door en door kennen.

Dakrenovatie Beveren: isolatie

Wanneer u uw dak laat renoveren, is het belangrijk om goed na te denken over de na-isolatie. Dat kan soms langs binnen gebeuren, maar in bepaalde gevallen ook langs buiten (Sarking-isolatie). Wij zorgen hiervoor en nemen dit op in uw dakrenovatie.

Dakrenovatie Beveren: ook gevolgschade

Hebt u af te rekenen met waterschade door een weggevlogen dakpan, dan kunnen wij ook instaan voor de herstelling van eventuele gevolgschade. U krijgt van ons een offerte voor de verzekering.

Dakrenovatie Beveren: velux of dakkapel

Wil u een velux of dakkapel laten plaatsen, dan kunt u rekenen op KDS. Opgelet, zodra de constructie aangepast wordt of u een dakkapel wil laten plaatsen, moet u een bouwvergunning aanvragen. Ook is doorgaans een architect nodig. Voor meer info kunt u steeds bij ons terecht.

Dakrenovatie Beveren prijs

De renovatie van uw dak gebeurt niet noodzakelijk op dezelfde manier als bij uw buurman. Elk project is anders. Standaardprijzen voor dakrenovaties kunnen we u dan ook niet geven. Wij werken uw dakrenovatie of dakherstelling uit op maat tegen een correcte prijs. Uiteraard krijgt u vooraf een gedetailleerde offerte.

Dakrenovatie Beveren offerte

Wil u uw dak laten renoveren of herstellen? Neem dan zeker contact op met ons of maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken. We komen bij u langs om uw project te bespreken. Vervolgens krijgt u van ons een nauwgezette offerte. Alle werkzaamheden en bijhorende kosten worden in detail vermeld op de offerte. De offerteprijs is ook de factuurprijs. Geen kleine lettertjes dus.

Vraag meteen een offerte aan.

Dakrenovatie Beveren: subsidies en premies

Het is niet altijd eenvoudig om precies te weten voor welke tegemoetkomingen (subsidies of premies) u in aanmerking komt in het kader van een dakrenovatie en isolatie. Wij bezorgen u daarover de nodige informatie en begeleiden u ook bij de aanvraag ervan. Zo bent u zeker dat u geen centen misloopt waarop u recht heeft.

Dakrenovatie Beveren: vragen?

Hebt u plannen voor een dakrenovatie en worstelt u nog met enkele vragen? Neem dan zeker contact op met ons. Onze medewerkers helpen u met plezier verder.