Gevelwerken en gevelisolatie Beveren: doe een beroep op KDS

Gevelwerken laat u best uitvoeren door een absolute specialist. KDS beschikt over een team met echte vakmannen die met kennis van zaken uw gevelwerken en gevelisolatie voor hun rekening nemen. Wil u meer weten? Lees dan zeker verder of vraag meteen een offerte aan.

Gevelwerken en gevelisolatie Beveren: materialen

U kiest zelf de gevelbekleding van uw voorkeur: hout, kunststof, metaal, leien, rockpanel (plaatmateriaal), Joris Ide-gevelbekleding (geïsoleerde sandwichpanelen), vezelcement, ... Wij werken met al deze materialen. Uiteraard helpen we u bij uw keuze met advies op maat.

Kiest u voor hout, dan kunnen we voor u werken met alle houtsoorten. Een harde houtsoort geeft bijvoorbeeld een mooie vergrijzing van uw gevel.

Gevelwerken en gevelisolatie Beveren: nieuwbouw én renovatie

Gaat het om een nieuwbouw, dan kunt u een beroep doen op KDS voor de gevelwerken. Maar ook in het kader van een renovatie staan wij voor u klaar. Zowel voor de bekleding als voor de gevelisolatie. Zo bestaat de kans dat uw woning niet voldoet aan de huidige isolatienormen, en om dat op te lossen is gevelisolatie een belangrijk aandachtspunt. Ook kunnen we de geluidsisolatie van uw woning verbeteren. Handig als u naast een drukke weg of treinverbinding woont.

We isoleren ook wachtgevels, in afwachting dat er later tegen deze gevel aangebouwd wordt. We plaatsen er dan een geveldoek tegen, of werken die verder af met een ander materiaal.

Gevelwerken en gevelisolatie Beveren: specialisten aan het werk

Een apart team binnen KDS staat in voor de uitvoering van de gevelwerken en gevelisolatie. Zo bent u 100% zeker dat het werk in handen is van specialisten, met de nodige ervaring en vakkennis.

Gevelwerken en gevelisolatie Beveren: prijs

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd bedrijf in gevelwerken en gevelisolatie, dan bent u bij KDS verzekerd van een optimale verhouding prijs/kwaliteit. Wij komen bij u langs om uw project te bespreken en werken vervolgens een offerte uit. Daarop worden alle werkzaamheden en bijhorende kosten in detail vermeld. De uiteindelijke factuurprijs komt perfect overeen met de offerteprijs. U hoeft dus geen schrik te hebben van onaangename verrassingen.

Vraag meteen een offerte aan.

Gevelwerken en gevelisolatie Beveren: subsidies en premies

Weet u op welke tegemoetkomingen (premies of subsidies) u recht heeft bij bijvoorbeeld gevelisolatie? Wel, wij informeren u hierover in detail en begeleiden u bij de aanvraag. Dat doen we ook bij stedelijke of gemeentelijke premies. Op die manier kunt u tot de helft van uw investering terugverdienen.

Gevelwerken en gevelisolatie Beveren: vragen?

Hebt u nog bijkomende vragen over gevelwerken en gevelisolatie? Neem dan zeker contact op met ons. Onze medewerkers helpen u met plezier verder.