Dakwerken Waasmunster: een nieuw hellend of plat dak via KDS

Op zoek naar een dakwerker in Waasmunster voor het leggen van een nieuw dak? KDS is dé specialist in dakwerken voor hellende en platte daken, inclusief daktimmerwerken, gevelwerken en isolatie.

Dakwerken Waasmunster nieuw dak: hellende daken en platte daken

U zoekt een ervaren, betrouwbaar en professioneel dakwerkersbedrijf in Waasmunster voor een dak op uw nieuwbouwwoning. Bij KDS zit u goed: wij plaatsen hellende en platte daken. Wat de dakbedekking voor platte daken aangaat, werken we met EPDM Resitrix of met roofing. Uiteraard zorgen we ook voor het daktimmerwerk en de isolatie. Kortom, we werken uw project af van A tot Z. Zo hoeft u slechts met één partij afspraken te maken om uw volledig dak in orde te brengen. Makkelijk, nietwaar? Wil u meer weten? Neem dan contact of bekijk onze bedrijfsvideo.

Dakwerken Waasmunster: plaatsen velux, koepel, dakvenster of dakkapel

Wenst u in uw dak een velux, dakvenster, dakkapel of koepel op te nemen? Onze vakmensen lossen dit voor u op. 

Dakwerken Waasmunster nieuwbouw: gevelbekleding

Ook voor buitengevelisolatie en gevelbekleding in hout, kunststof, metaal, leien of vezelcement is KDS de perfecte partner. We zijn niet gebonden aan een bepaald merk of product. KDS werkt samen met heel wat leveranciers van gevelbekleding. We gaan voor u op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Dakwerken Waasmunster: ontwerp in 3D

Vooraleer we met uw project starten, tekenen we in 3D uit wat er precies moet gebeuren. Zo krijgt u vooraf al een exact beeld van het eindresultaat en kunnen we indien nodig nog bijsturen. 

Dakwerken Waasmunster: ervaren specialisten

KDS beschikt over een uitgebreide ploeg dak- en schrijnwerkers die uw project op zich nemen. We denken actief met u mee over de best mogelijke uitvoering van uw ideeën en plannen. Kwaliteit is voor ons de absolute topprioriteit. We werken enkel met goed opgeleid en ervaren personeel. U kunt erop rekenen dat we uw project binnen de voorziene timing afwerken. Hier vindt u 10 redenen om voor KDS te kiezen.

Dakwerken Waasmunster prijs

Elk project verschilt. Zo zullen we uw project op maat van uw wensen en verwachtingen uitvoeren. Een standaardprijs voor dakwerken kunnen we u dan ook niet geven. Maar we garanderen u wel een correcte prijs én een kwalitatieve uitvoering van uw dakwerken.

Dakwerken Waasmunster offerte

Wil u dakwerken uitvoeren aan een nieuwbouw? Neem dan zeker contact op met ons of maak een afspraak om onze toonzaal in Sint-Niklaas te bezoeken. We komen bij u langs om uw project te bespreken. Vervolgens krijgt u van ons een gedetailleerde offerte. U hoeft geen schrik te hebben voor eventuele verborgen kosten. Alle werkzaamheden en bijhorende kosten worden vermeld op de offerte. De offerteprijs is dus ook de factuurprijs.

Vraag meteen een offerte aan.

Dakwerken Waasmunster: subsidies en premies

Het is niet altijd simpel om te weten voor welke tegemoetkomingen (subsidies of premies) u in aanmerking komt inzake dakwerken en isolatie. Wij bezorgen u daarover alle nodige informatie en helpen u ook bij de aanvraag. Zo hoeft u geen schrik te hebben dat u centen misloopt waarop u recht heeft.

Dakwerken Waasmunster: vragen?

Hebt u plannen voor dakwerken en zit u nog met enkele vragen? Neem dan zeker contact op met ons. Onze medewerkers helpen u met plezier verder.