Dakwerken Temse: een nieuw hellend of plat dak via KDS

Op zoek naar een dakwerker in Temse voor het leggen van een nieuw dak? KDS is dé specialist in dakwerken voor hellende en platte daken, inclusief daktimmerwerken, gevelwerken en isolatie.

Dakwerken Temse nieuw dak: hellende daken en platte daken

U zoekt een dakwerkersbedrijf in Temse voor uw nieuwbouwwoning. Bij KDS bent u aan het juiste adres: wij plaatsen zowel hellende daken als platte daken. Wat dakbedekking voor platte daken betreft, werken we met EPDM Resitrix of met roofing. Uiteraard doen we ook het daktimmerwerk en de isolatie. Met andere woorden, we werken uw project af van A tot Z. Zo brengt KDS uw volledig dak in orde. Eenvoudig, niet? Wil u meer info over de mogelijkheden? Neem dan contact of bekijk onze bedrijfsvideo.

Dakwerken Temse gevelbekleding voor nieuwbouw

Ook voor buitengevelisolatie en gevelbekleding in hout, kunststof, metaal, leien of vezelcement kunt u bij KDS terecht. We hebben geen exclusieve samenwerking met een bepaald merk of product. KDS is partner van heel wat leveranciers van gevelbekleding. Samen met u zoeken we naar de ideale oplossing.

Dakwerken Temse: plaatsen velux, dakvenster, dakkapel of koepel

Wenst u in uw dak een velux, dakvenster, dakkapel of koepel te integreren? Geen enkel probleem. Onze professionals lossen dit voor u op. 

Dakwerken Temse: ontwerp in 3D

Vooraleer we aan uw project beginnen, tekenen we in 3D uit wat er precies moet gebeuren. Zo krijgt u vooraf al een duidelijk beeld van het eindresultaat. Ook kunnen we eventueel nog bijsturen als u dat wenst. 

Dakwerken Temse prijs

Elk project is anders. Dit maakt dat we ook uw project op maat van uw wensen en verwachtingen zullen uitvoeren. Een standaardprijs voor uw dakwerken kunnen we dan ook niet geven. Maar we garanderen u wel een correcte prijs én een kwalitatieve uitvoering van het werk.

Dakwerken Temse offerte

Wil u dakwerken laten uitvoeren aan een nieuwbouw? Neem dan zeker contact op met ons of maak een afspraak om onze toonzaal in Sint-Niklaas te bezoeken. We komen bij u langs om uw project te bespreken. Vervolgens krijgt u een gedetailleerde offerte. De offerteprijs is ook de factuurprijs, geen kleine lettertjes.

Vraag meteen een offerte aan.

Dakwerken Temse: subsidies en premies

Het is niet altijd evident om te weten te komen voor welke tegemoetkomingen (subsidies of premies) u in aanmerking komt in het kader van dakwerken en isolatie. Wij bezorgen u hieromtrent alle nodige informatie en begeleiden u ook bij de aanvraag. Zo loopt u geen centen mis waarop u recht heeft.

Dakwerken Temse: specialist

KDS beschikt over een ervaren en gespecialiseerd team dak- en schrijnwerkers voor uw project. We werken enkel met goed opgeleid en ervaren personeel. U mag er ook op rekenen dat we uw project tegen de voorziene deadline afwerken. Hier leest u 10 redenen om voor KDS te kiezen.

Dakwerken Temse: vragen?

Hebt u plannen voor dakwerken? Neem dan zeker contact op met ons. Onze medewerkers helpen u graag verder.