Dakwerken Stekene: een nieuw hellend of plat dak via KDS

Op zoek naar een dakwerker in Stekene voor het leggen van een nieuw dak? KDS is dé specialist in dakwerken voor hellende en platte daken, inclusief daktimmerwerken, gevelwerken en isolatie.

Dakwerken Stekene nieuw dak: hellende daken en platte daken

U zoekt een professioneel dakwerkersbedrijf in Stekene voor een dak op uw nieuwbouwwoning. Bij KDS bent u aan het juiste adres: wij verzorgen zowel hellende daken als platte daken. Qua dakbedekking voor platte daken werken we met EPDM Resitrix of met roofing. Uiteraard nemen we ook het daktimmerwerk en de isolatie voor onze rekening.

KDS werkt uw project af van A tot Z. Zo kunt u op één partij terugvallen die uw volledig dak in orde brengt. Makkelijk toch? Wil u meer weten? Neem dan contact of bekijk onze bedrijfsvideo.

Dakwerken Stekene: plaatsen velux, dakvenster, dakkapel of koepel

Zou u in uw dak graag een velux, dakvenster, dakkapel of koepel te integreren? Geen enkel probleem. Onze vakmensen zorgen ervoor. 

Dakwerken Stekene nieuwbouw: gevelbekleding

Ook voor buitengevelisolatie en gevelbekleding in hout, kunststof, metaal, leien of vezelcement kunt u bij KDS terecht. We zijn niet exclusief gelinkt aan één merk of product. KDS is partner van heel wat leveranciers van gevelbekleding. Samen met u gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Dakwerken Stekene: ervaren specialisten

KDS beschikt over een ruime ploeg aan ervaren dak- en schrijnwerkers die uw project enthousiast en met expertise op zich nemen. We denken met u mee over de best mogelijke uitvoering van uw project. Kwaliteit is voor ons een absolute prioriteit. We werken enkel met goed opgeleid en ervaren personeel. U mag er ook op rekenen dat we het werk binnen de voorziene timing afronden. Hier vindt u 10 redenen om voor KDS te kiezen.

Dakwerken Stekene: ontwerp in 3D

Vooraleer we starten, tekenen we in 3D uit wat er precies moet gebeuren. Zo hebt al een duidelijk idee van het eindresultaat en kunnen we eventueel bijsturen als u dat wenst. 

Dakwerken Stekene prijs

Elk project is anders. Dit maakt dat we ook uw project op maat van uw wensen en verwachtingen zullen uitvoeren. Een standaardprijs voor uw dakwerken kunnen we dan ook niet geven. Maar we verzekeren u wel een correcte prijs én een kwalitatief sterke uitvoering van uw dakwerken.

Dakwerken Stekene offerte

Wil u dakwerken uitvoeren aan een nieuwbouw? Neem dan zeker contact op met ons of maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken. We komen bij u langs om uw project te overlopen. Vervolgens krijgt u van ons een gedetailleerde offerte. U hoeft geen schrik te hebben voor eventuele verborgen kosten. Alle werkzaamheden en kosten worden in detail weergegeven op de offerte. De offerteprijs is dus ook de factuurprijs.

Vraag meteen een offerte aan.

Dakwerken Stekene: subsidies en premies

Het is niet altijd eenvoudig om concreet te weten voor welke tegemoetkomingen (subsidies of premies) u in aanmerking komt in het kader van dakwerken en isolatie. Wij bezorgen u daarover de informatie en begeleiden u ook bij de aanvraag. Zo bent u zeker dat u geen centen misloopt waarop u recht heeft.

Dakwerken Stekene: vragen?

Hebt u plannen voor dakwerken en worstelt u nog met enkele vragen? Neem dan zeker contact op met ons. Onze medewerkers helpen u met plezier verder.