Dakwerken Sint-Niklaas: een nieuw hellend of plat dak via KDS

Een dakwerker vinden in Sint-Niklaas voor het leggen van een nieuw dak? Kies voor KDS, dé specialist in dakwerken voor hellende en platte daken, inclusief daktimmer, gevelwerken en isolatie.

Dakwerken Sint-Niklaas nieuw dak: hellende daken en platte daken

U hebt een professioneel dakwerkersbedrijf in Sint-Niklaas nodig voor een dak op uw nieuwbouwwoning. Bij KDS bent u aan het juiste adres: wij plaatsen zowel hellende daken als platte daken. Qua dakbedekking voor platte daken werken we met EPDM Resitrix of met roofing. Uiteraard verzorgen we ook het daktimmerwerk en de isolatie. Anders gezegd, we werken uw project af van A tot Z. Zo kunt u op één partij rekenen die uw volledig dak in orde brengt. Makkelijk toch? Wil u meer weten? Neem dan contact of bekijk onze bedrijfsvideo.

U kunt ook steeds een kijkje komen nemen in onze toonzaal in Sint-Niklaas, vlakbij De Ster. Maak hiervoor wel even een afspraak , dan kunnen we voldoende tijd voor u vrijmaken.

Dakwerken Sint-Niklaas: plaatsen velux, dakvenster, dakkapel of koepel

Wenst u in uw dak een dakkapel, velux, dakvenster of koepel te integreren? KDS to the rescue! Onze vakmensen lossen dit voor u op. 

Dakwerken Sint-Niklaas nieuwbouw: gevelbekleding

Ook voor buitengevelisolatie en gevelbekleding in hout, kunststof, metaal, leien of vezelcement is KDS uw preferente partner. We zijn niet exclusief gelinkt aan een bepaald merk of product. KDS is partner van heel wat leveranciers van gevelbekleding. Samen met u gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Dakwerken Sint-Niklaas: ontwerp in 3D

Vooraleer we aan uw project beginnen, krijgt u via een 3D-tekening vooraf al een duidelijk beeld van het eindresultaat. 

Dakwerken Sint-Niklaas offerte

Wil u dakwerken uitvoeren aan een nieuwbouw? Neem dan zeker contact op met ons of maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken. We bespreken uw project bij u thuis en bezorgen u nadien een gedetailleerde offerte. Eventuele verborgen kosten zijn er niet. Alle werkzaamheden en bijhorende kosten worden in detail vermeld op onze offerte. De offerteprijs is ook de factuurprijs.

Vraag meteen een offerte aan.

Dakwerken Sint-Niklaas prijs

Elk project is anders. Dit maakt dat we ook uw project op maat van uw wensen, behoeften en verwachtingen zullen uitvoeren. Een standaardprijs voor uw dakwerken kunnen we u dan ook niet bezorgen. Maar we verzekeren u wel een correcte prijs én een kwalitatieve topuitvoering van uw dakwerken.

Dakwerken Sint-Niklaas: premies en subsidies

Het is niet altijd eenvoudig om precies te weten voor welke tegemoetkomingen (subsidies of premies) u mogelijk in aanmerking komt in het kader van dakwerken en isolatie. Wij bezorgen u daarover alle nodige informatie en helpen u ook bij de aanvraag. Zo loopt u geen geld mis waarop u recht heeft.

Dakwerken Sint-Niklaas: ervaren specialisten

KDS beschikt over een uitgebreide ploeg van dak- en schrijnwerkers die uw project op zich nemen. We werken enkel met sterk opgeleid en ervaren personeel. U mag er ook op rekenen dat we uw project binnen de voorziene timing afwerken. Hier vindt u 10 redenen om voor KDS te kiezen.

Dakwerken Sint-Niklaas: vragen?

Hebt u plannen voor dakwerken en hebt u nog enkele vragen? Neem dan zeker contact op met ons. Onze medewerkers helpen u met plezier verder.