Dakwerken Sint-Gillis-Waas: een nieuw hellend of plat dak via KDS

Op zoek naar een dakwerker in Sint-Gillis-Waas voor het leggen van een nieuw dak? KDS is dé specialist in het Waasland inzake dakwerken voor hellende en platte daken, inclusief daktimmerwerken, gevelwerken en isolatie.

Dakwerken Sint-Gillis-Waas nieuw dak: hellende daken en platte daken

U hebt een nieuwbouw en zoekt een professioneel dakwerkersbedrijf in Sint-Gillis-Waas voor een hellend of plat dak? Bij KDS bent u aan het juiste adres. Voor platte daken werken we met EPDM Resitrix of met roofing als dakbedekking. Uiteraard zorgen we ook voor het daktimmerwerk en de isolatie. Anders gezegd, we werken uw project af van A tot Z. Zo kunt u op één partij terugvallen die uw volledig dak in orde brengt. Ideaal, nietwaar? Wil u graag meer weten? Neem dan contact of bekijk onze bedrijfsvideo.

Dakwerken Sint-Gillis-Waas: plaatsen velux, dakvenster, dakkapel of koepel

Wenst u in uw dak een velux, dakvenster, dakkapel of koepel te integreren? No problem! Onze vakmensen lossen dit voor u op. 

Dakwerken Sint-Gillis-Waas nieuwbouw: gevelbekleding

Ook voor buitengevelisolatie en gevelbekleding in hout, kunststof, metaal, leien of vezelcement kunt u bij KDS terecht. We zijn niet gebonden aan een bepaald merk of product. KDS is partner van heel wat leveranciers van gevelbekleding. Samen met u gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Dakwerken Sint-Gillis-Waas: ontwerp in 3D

Vooraleer we aan uw project beginnen, tekenen we in 3D uit wat er allemaal moet gebeuren. Zo krijgt u vooraf al een duidelijk beeld van het eindresultaat en kunnen we eventueel bijsturen als u dat wenst. 

Dakwerken Sint-Gillis-Waas prijs

Elk project is anders. Dit maakt dat we ook uw project op maat van uw wensen en verwachtingen zullen realiseren. Een standaardprijs voor uw dakwerken kunnen we dan ook niet geven. Maar we garanderen u wel een correcte prijs én een kwalitatief hoogstaande uitvoering van uw dakwerken.

Dakwerken Sint-Gillis-Waas offerte

Wil u dakwerken uitvoeren aan een nieuwbouw? Neem dan zeker contact op met ons of maak een afspraak om onze toonzaal in Sint-Niklaas te bezoeken. We komen dan meteen bij u langs om uw project te bespreken. Vervolgens krijgt u van ons een gedetailleerde offerte. U hoeft geen schrik te hebben voor eventuele verborgen kosten. Alle werkzaamheden en bijhorende kosten worden in detail vermeld op de offerte. De offerteprijs is ook de factuurprijs.

Vraag meteen een offerte aan.

Dakwerken Sint-Gillis-Waas: subsidies en premies

Het is niet altijd evident om exact te weten voor welke tegemoetkomingen (subsidies of premies) u in aanmerking komt op het vlak van dakwerken en isolatie. Wij bezorgen u alle nodige informatie en begeleiden u ook bij de aanvraag. Zo bent u zeker dat u geen centen misloopt waarop u recht zou hebben.

Dakwerken Sint-Gillis-Waas: ervaren specialisten

We beschikken over een uitgebreid team ervaren dak- en schrijnwerkers die uw project enthousiast en met kennis van zaken op zich nemen. We denken actief met u mee over de best mogelijke uitvoering van uw plannen. Kwaliteit is voor ons de topprioriteit. We werken enkel met goed opgeleid en ervaren personeel. U mag er voorts op rekenen dat we uw project binnen de voorziene timing afwerken. Hier vindt u 10 redenen om voor KDS te kiezen.

Dakwerken Sint-Gillis-Waas: vragen?

Hebt u plannen voor dakwerken en worstelt u nog met enkele vragen? Neem dan zeker contact op met ons. Onze medewerkers helpen u graag verder.