Dakwerken Lokeren: een nieuw hellend of plat dak via KDS

Op zoek naar een dakwerker in Lokeren voor een nieuw dak? KDS is dé specialist in dakwerken in het Waasland voor hellende en platte daken, inclusief daktimmerwerken, gevelwerken en isolatie.

Dakwerken Lokeren nieuw dak: hellende daken en platte daken

U zoekt een professioneel dakwerkersbedrijf in Lokeren voor een dak op uw nieuwbouwwoning. Bij KDS bent u aan het juiste adres: wij verzorgen zowel hellende daken als platte daken. Inzake dakbedekking voor platte daken werken we met EPDM Resitrix of met roofing. Uiteraard nemen we ook het daktimmerwerk en de isolatie voor onze rekening. Met andere woorden, we werken uw project af van A tot Z. Zo moet u slechts op één partij een beroep doen om uw volledig dak in orde te brengen. Makkelijk toch? Wil u meer weten? Neem dan contact of bekijk onze bedrijfsvideo.

Dakwerken Lokeren: plaatsen velux, dakvenster, dakkapel of koepel

Wenst u in uw dak een velux, dakvenster, dakkapel of koepel? Geen enkel probleem. Onze vakmensen lossen dit voor u op. 

Dakwerken Lokeren nieuwbouw: gevelbekleding

Ook voor buitengevelisolatie en gevelbekleding in hout, kunststof, metaal, leien of vezelcement kunt u bij KDS terecht. We zijn niet exclusief gelinkt aan een bepaald merk of product. KDS is een partner van heel wat leveranciers van gevelbekleding. Samen met u gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Dakwerken Lokeren: ervaren specialisten

KDS beschikt over een uitgebreid team dak- en schrijnwerkers die uw project enthousiast en met kennis van zaken op zich nemen. We denken actief met u mee over de best mogelijke uitvoering van uw plannen. Kwaliteit is voor ons de absolute topprioriteit. We werken enkel met goed opgeleid en ervaren personeel. U mag er ook op rekenen dat we uw project binnen de voorziene timing afwerken. Hier vindt u 10 redenen om voor KDS te kiezen.

Dakwerken Lokeren: ontwerp in 3D

Vooraleer we aan uw project beginnen, tekenen we in 3D uit wat er allemaal moet gebeuren. Zo krijgt u meteen al een duidelijk beeld van het eindresultaat en kunnen we indien nodig bijsturen. 

Dakwerken Lokeren offerte

Wil u dakwerken uitvoeren aan een nieuwbouw? Neem dan zeker contact op met ons of maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken. We komen bij u langs om uw project te bespreken. Vervolgens krijgt u van ons een gedetailleerde offerte. U hoeft geen schrik te hebben voor eventuele verborgen kosten. Alle werken en kosten worden precies vermeld op de offerte. De offerteprijs is ook de factuurprijs.

Vraag meteen een offerte aan.

Dakwerken Lokeren prijs

Elk project is anders. Dit maakt dat we ook uw project op maat van uw wensen en verwachtingen zullen uitvoeren. Een standaardprijs voor uw dakwerken kunnen we dan ook niet geven. Maar we garanderen u wel een correcte prijs én een kwalitatief hoogstaande uitvoering van uw dakwerken.

Dakwerken Lokeren: subsidies en premies

Het is niet altijd makkelijk om precies te weten op welke tegemoetkomingen (subsidies of premies) u recht hebt voor dakwerken en isolatie. Wij bezorgen u daarover informatie en helpen u ook bij de aanvraag. 

Dakwerken Lokeren: vragen?

Hebt u plannen voor dakwerken en worstelt u nog met enkele vragen? Neem dan zeker contact op met ons. Onze medewerkers helpen u met plezier verder.