Dakwerken Kruibeke: een nieuw hellend of plat dak via KDS

Een dakwerker in Kruibeke vinden voor het leggen van een nieuw dak? Geen probleem! KDS is dé specialist in dakwerken voor hellende en platte daken, inclusief daktimmerwerken, gevelwerken en isolatie.

Dakwerken Kruibeke nieuw dak: hellende daken en platte daken

U zoekt een professioneel en betrouwbaar dakwerkersbedrijf in Kruibeke voor een dak op uw nieuwbouwwoning. Dan zit u bij KDS goed: wij staan in voor zowel hellende daken als platte daken. Wat de dakbedekking voor platte daken betreft, werken we met EPDM Resitrix of met roofing. Uiteraard verzorgen we ook het daktimmerwerk en de isolatie. Met andere woorden, we werken uw project af van A tot Z. Zo brengt KDS uw volledig dak in orde en hoeft u maar met één bedrijf afspraken te maken. Makkelijk, niet? Wil u meer weten? Neem dan contact of bekijk onze bedrijfsvideo.

Dakwerken Kruibeke: plaatsen velux, dakvenster, dakkapel of koepel

Wil u in uw dak een velux, dakvenster, dakkapel of koepel integreren? Onze professionals lossen dit voor u op. 

Dakwerken Kruibeke nieuwbouw: gevelbekleding

Ook voor buitengevelisolatie en gevelbekleding in verzelcement, leien, hout, kunststof of metaal kunt u bij KDS terecht. We zijn niet gebonden aan een bepaald merk of product. KDS werkt samen heel wat leveranciers van gevelbekleding. Samen met u zoeken en vinden we de best mogelijke oplossing, op maat van uw smaak, budget en timing.

Dakwerken Kruibeke: ervaren specialisten

KDS beschikt over een uitgebreid team dak- en schrijnwerkers die uw project gedreven en met kennis en ervaring op zich nemen. We denken actief met u mee over de best mogelijke uitvoering van uw plan. Kwaliteit is voor ons de eerste doelstelling. We werken enkel met goed opgeleid en ervaren personeel. U kunt er ook op rekenen dat we uw project tegen de voorziene deadline afwerken. Hier vindt u 10 redenen om voor KDS te kiezen.

Dakwerken Kruibeke: ontwerp in 3D

Vooraleer we aan uw project beginnen, tekenen we in 3D uit wat er precies moet gebeuren. Zo krijgt u vooraf al een duidelijk beeld van het eindresultaat en kunnen we eventueel bijsturen als u dat wenst. 

Dakwerken Kruibeke offerte

Wil u dakwerken uitvoeren aan een nieuwbouw? Neem dan zeker contact op met ons of maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken. We komen bij u langs om uw project te bespreken. Vervolgens krijgt u een gedetailleerde offerte. Schrik voor eventuele verborgen kosten is niet nodig: alle werkzaamheden en kosten worden nauwkeurig vermeld op de offerte. De offerteprijs is ook de factuurprijs.

Vraag meteen een offerte aan.

Dakwerken Kruibeke prijs

Elk project is anders. Dit maakt dat we ook uw project op maat van uw wensen en verwachtingen zullen uitvoeren. Een standaardprijs voor uw dakwerken kunnen we dan ook niet geven. Maar we garanderen u wel een correct budget én een kwalitatief hoogstaande uitvoering van uw dakwerken.

Dakwerken Kruibeke: subsidies en premies

Weten voor welke tegemoetkomingen (subsidies of premies) u in aanmerking komt in het kader van dakwerken en isolatie is lang niet altijd eenvoudig. Wij geven u daarover alle nodige informatie en begeleiden u ook bij de aanvraag ervan. Zo bent u zeker dat u geen centen misloopt waarop u recht heeft.

Dakwerken Kruibeke: vragen?

Hebt u plannen voor dakwerken en worstelt u nog met enkele vragen? Neem dan zeker contact op met ons. Onze medewerkers helpen u met plezier verder.