Dakwerken Hamme: een nieuw hellend of plat dak dankzij KDS

Op zoek naar een dakwerker in de buurt van Hamme voor het plaatsen van een nieuw dak? KDS is een absolute specialist in dakwerken (hellende en platte daken), daktimmerwerken, gevelwerken en isolatie.

Dakwerken Hamme: nieuw hellend dak of plat dak

U zoekt een dakwerkersbedrijf in de regio Hamme voor een dak op uw nieuwbouw. Bij KDS zit u goed: wij leggen zowel hellende daken als platte daken. Inzake dakbedekking voor platte daken werken we met EPDM Resitrix of met roofing. Uiteraard nemen we ook het daktimmerwerk en de isolatie op ons. We werken uw project af van A tot Z. Wil u meer weten? Neem dan contact of bekijk onze bedrijfsvideo.

Dakwerken Hamme nieuwbouw: gevelbekleding

Ook voor buitengevelisolatie en gevelbekleding in hout, kunststof, leien, metaal of vezelcement kunt u bij ons terecht. We zijn niet exclusief gebonden aan een bepaald merk of product. KDS werkt samen met heel wat leveranciers van gevelbekleding. We gaan voor u op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Dakwerken Hamme: plaatsen velux, dakvenster, dakkapel of koepel

Wil u in uw dak een velux, dakvenster, dakkapel of koepel integreren? No probleem. Onze vakmensen brengen dit voor u in orde. 

Dakwerken Hamme: ervaren specialisten

KDS beschikt over een uitgebreide equipe dak- en schrijnwerkers die uw project gedreven en met kennis van zaken aanpakken. We denken actief met u mee over de best mogelijke uitvoering van uw plannen. Kwaliteit is daarbij de absolute prioriteit. We werken alleen met goed opgeleid en ervaren personeel. U mag erop rekenen dat we uw project tegen de gestelde deadline afwerken. Hier vindt u trouwens 10 redenen om voor KDS te kiezen.

Dakwerken Hamme offerte

Wenst u dakwerken te laten uitvoeren aan een nieuwbouw? Neem dan meteen contact op met ons of maak een afspraak om onze toonzaal in Sint-Niklaas te bezoeken. We kunnen bij u langskomen om uw project te bespreken. Vervolgens krijgt u een gedetailleerde offerte. Alle werken en kosten worden in detail vermeld op de offerte. De offerteprijs is dus ook de factuurprijs.

Vraag meteen een offerte aan.

Dakwerken Hamme prijs

Elk project is anders. Dit maakt dat we ook uw project op maat van uw wensen en verwachtingen zullen uitvoeren. Een standaardprijs voor uw dakwerken kunnen we jammer genoeg niet geven. Maar we garanderen u wel een correcte prijs én een kwalitatief hoogstaande uitvoering van uw dakwerken.

Dakwerken Hamme: ontwerp in 3D

Vooraleer we aan uw project beginnen, tekenen we in 3D uit wat er precies uitgevoerd dient te worden. Zo krijgt u vooraf al een concreet beeld van het eindresultaat en kunnen we bijsturen als u dat wenst. 

Dakwerken Hamme: subsidies en premies

Het is niet altijd makkelijk om te weten te komen voor welke tegemoetkomingen (subsidies of premies) u in aanmerking komt in het kader van dakwerken en isolatie. Wij bezorgen u daarover alle nodige informatie en begeleiden u bij de aanvraag ervan. Zo bent u zeker dat u geen centen misloopt waarop u recht heeft.

Dakwerken Hamme: vragen?

Hebt u plannen voor dakwerken en worstelt u nog met enkele vragen? Neem dan dadelijk contact op met ons. Onze medewerkers helpen u graag verder.