Dakwerken Beveren: een nieuw hellend of plat dak via KDS

Op zoek naar een dakwerker in Beveren voor het leggen van een nieuw dak? KDS is dé specialist in dakwerken voor hellende en platte daken, inclusief daktimmerwerken, gevelwerken en isolatie.

Dakwerken Beveren nieuw dak: hellende daken en platte daken

U zoekt een professioneel dakwerkersbedrijf in Beveren voor een dak op uw nieuwbouwwoning. Bij KDS bent u aan het juiste adres: wij verzorgen zowel hellende daken als platte daken. Qua dakbedekking voor platte daken werken we met EPDM Resitrix of met roofing. Uiteraard nemen we ook het daktimmerwerk en de isolatie voor onze rekening. Met andere woorden, we werken uw project af van A tot Z. Zo kunt u op één partij terugvallen die uw volledig dak in orde brengt. Makkelijk toch? Wil u meer weten? Neem dan contact of bekijk onze bedrijfsvideo.

Dakwerken Beveren: plaatsen velux, dakvenster, dakkapel of koepel

Wenst u in uw dak een velux, dakvenster, dakkapel of koepel te integreren? Geen enkel probleem. Onze vakmensen lossen dit voor u op.

Dakwerken Beveren nieuwbouw: gevelbekleding

Ook voor buitengevelisolatie en gevelbekleding in hout, kunststof, metaal, leien of vezelcement kunt u bij KDS terecht. We zijn niet gebonden aan een bepaald merk of product. KDS is partner van heel wat leveranciers van gevelbekleding. Samen met u gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Dakwerken Beveren: ervaren specialisten

KDS beschikt over een uitgebreid team dak- en schrijnwerkers die uw project enthousiast en met kennis van zaken op zich nemen. We denken actief met u mee over de best mogelijke uitvoering van uw plannen. Kwaliteit is voor ons een absolute prioriteit. We werken enkel met goed opgeleid en ervaren personeel. U mag er ook op rekenen dat we uw project binnen de voorziene timing afwerken. Hier vindt u 10 redenen om voor KDS te kiezen.

Dakwerken Beveren: ontwerp in 3D

Vooraleer we aan uw project beginnen, tekenen we in 3D uit wat er precies moet gebeuren. Zo krijgt u vooraf al een duidelijk beeld van het eindresultaat en kunnen we eventueel bijsturen als u dat wenst.

Dakwerken Beveren prijs

Elk project is anders. Dit maakt dat we ook uw project op maat van uw wensen en verwachtingen zullen uitvoeren. Een standaardprijs voor uw dakwerken kunnen we dan ook niet geven. Maar we garanderen u wel een correcte prijs én een kwalitatief hoogstaande uitvoering van uw dakwerken.

Dakwerken Beveren offerte

Wil u dakwerken uitvoeren aan een nieuwbouw? Neem dan zeker contact op met ons of maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken. We komen bij u langs om uw project te bespreken. Vervolgens krijgt u van ons een gedetailleerde offerte. U hoeft geen schrik te hebben voor eventuele verborgen kosten. Alle werkzaamheden en bijhorende kosten worden in detail vermeld op de offerte. De offerteprijs is ook de factuurprijs.

Vraag meteen een offerte aan.

Dakwerken Beveren: subsidies en premies

Het is niet altijd eenvoudig om precies te weten voor welke tegemoetkomingen (subsidies of premies) u in aanmerking komt in het kader van dakwerken en isolatie. Wij bezorgen u daarover alle nodige informatie en begeleiden u ook bij de aanvraag. Zo bent u zeker dat u geen centen misloopt waarop u recht heeft.

Dakwerken Beveren: vragen?

Hebt u plannen voor dakwerken en worstelt u nog met enkele vragen? Neem dan zeker contact op met ons. Onze medewerkers helpen u met plezier verder.