Dakrenovatie Waasmunster: vraag een offerte bij KDS

Wilt u uw dak vernieuwen, herstellen of renoveren? KDS uit Waasmunster is the one you want: een professioneel team met de nodige ervaring en expertise dat steeds voor u klaarstaat.

 

Dakrenovatie Waasmunster: problemen

Er zijn verschillende redenen om uw dak te renoveren of te vernieuwen:

  • U wilt een extra verdieping of uitbouw bij uw woning, waarvoor ook het dak aangepakt moet worden.
  • U wenst de aangetaste dakconstructie te laten herstellen.
  • U wilt de schouw weg laten halen en het dak opnieuw dicht laten leggen.
  • De nok van het dak moet hersteld worden.
  • U wilt het asbest uit uw onderdak laten halen en het onderdak laten vervangen.
  • U wilt een onderdak aan uw woning toevoegen.
  • Omdat u veel last heeft van lekken en schade aan de dakconstructie, wilt u de dakbedekking laten vernieuwen. U wilt uw dak in zijn geheel laten vervangen en wilt daarbij het advies van een specialist.
  • U wilt graag een velux laten plaatsen of vervangen.

 

Elk probleem is anders. Daarom bekijken we samen aandachtig wat de mogelijke oplossingen zijn.

 

Dakrenovatie Waasmunster: daktimmerwerken door specialisten

We controleren de daktimmerwerken steeds aandachtig en we kijken of de dakconstructie in orde is. Want het dakgebinte kan door schade toe zijn aan vervanging of herstelling. Het dak kan vergroot of opgehoogd worden, we kunnen een dakkapel plaatsen … Onze schrijnwerkers voeren de werken steeds uit. Het zijn echte specialisten en kennen hun stiel door en door.

Dakrenovatie Waasmunster: gevolgschade

Hebt u waterschade in huis als gevolg van enkele weggevlogen dakpannen? Wij zorgen voor de herstelling van mogelijke gevolgschade. Wij bezorgen u een offerte voor de verzekering.

Dakrenovatie Waasmunster: isolatie

Bij een dakrenovatie is het belangrijk om na te denken over de na-isolatie. Dat kan langs de binnenkant gebeuren en soms ook langs de buitenkant, in het laatste geval spreken we van een Sarking-isolatie. Wanneer u uw dak bij ons laat renoveren, zorgen wij automatisch voor zo’n na-isolatie.

Dakrenovatie Waasmunster: velux of dakkapel

KDS is het bedrijf waar u naar op zoek bent, als u een velux of dakkapel in huis wilt. Vergeet wel zeker niet dat u een bouwvergunning nodig hebt vanaf dat er aanpassingen aan de bouwconstructie worden gedaan of als u een dakkapel wilt toevoegen. U hebt daar ook een architect voor nodig. Neem zeker contact met ons op om al je vragen te stellen.

Dakrenovatie Waasmunster: premies en subsidies

Er zijn heel wat premies en subsidies waar u recht op hebt, wanneer u uw dak renoveert of isoleert. Het is niet altijd even duidelijk waar u nu juist recht op hebt. Daarom bezorgen wij u steeds de correcte informatie en helpen u verder met uw aanvraag. Zo loopt u geen centen mis.

Dakrenovatie Waasmunster: offerte

Bent u van plan om uw dak stevig onderhanden te laten nemen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken. Wij komen met plezier tot bij u om uw plannen te bespreken. Achteraf ontvangt u van ons een nauwkeurige offerte, waarin alle werkzaamheden en bijhorende kosten staan. Er zijn geen kleine lettertjes: de offerteprijs is steeds gelijk aan de factuurprijs.

 

Vraag hier uw offerte aan.

 

Dakrenovatie Waasmunster: prijs

Elk project heeft zo zijn eigen kenmerken. De renovatie van uw dak zal nooit op dezelfde manier gebeuren als bij uw buren. Om die reden hebben we dan ook geen standaardprijzen voor dakrenovaties of dakherstellingen. We werken elke aanvraag op maat uit en berekenen daarop afgaand de correcte prijs. U ontvangt op voorhand van ons uiteraard nog een gedetailleerde offerte.

 

Dakrenovatie Waasmunster: vragen?

Zit u met vragen of twijfels in verband met uw dakrenovatie? Neem dan zeker contact met ons op, de medewerkers van KDS helpen u graag verder.