Dakrenovatie Temse: vraag een offerte bij KDS

Is het hoog tijd om uw dak te renoveren, te herstellen of te vernieuwen? KDS uit Temse is de partner die u zoekt: een professioneel team met de nodige ervaring en expertise staat steeds voor u klaar.

 

Dakrenovatie Temse: problemen

U kunt verschillende redenen hebben om uw dak te renoveren of te vernieuwen:

  • De dakconstructie is aangetast en u wilt die laten oplappen.
  • De dakbedekking moet vervangen worden, om de kans op problemen (een lek of schade aan de dakconstructie) te verkleinen. U wilt uw dak volledig laten vervangen en wilt daarbij een specialist inschakelen.
  • De nok van uw dak moet gemaakt worden.
  • U wilt graag een velux laten plaatsen of vervangen.
  • Het dak moet onderhanden genomen worden omdat u een verdieping of uitbouw aan uw woning wilt toevoegen.
  • U wilt de schouw weg laten halen en het dak opnieuw dicht laten leggen.
  • Er zit nog asbest in het onderdak dat u wilt laten verwijderen.
  • U wilt graag een onderdak aan uw woning laten toevoegen.

 

Elk probleem heeft zijn eigen kenmerken. Daarom bekijken we het aandachtig en gaan we samen met u op zoek naar een gepaste oplossing.

Dakrenovatie Temse: gevolgschade

Hebt u waterschade in huis als gevolg van enkele weggevlogen dakpannen? Wij zorgen voor de herstelling van mogelijke gevolgschade. Wij bezorgen u een offerte voor de verzekering.

Dakrenovatie Temse: dakkapel of velux

Wilt u graag een dakkapel of velux in huis? KDS is het bedrijf waar u naar op zoek bent. Opgelet, u hebt een bouwvergunning nodig vanaf het moment dat er aanpassingen aan de bouwconstructie plaatsvinden of u een dakkapel wilt toevoegen. Meestal hebt u ook een erkende architect nodig. Neem zeker contact met ons op als je nog met vragen zit.

Dakrenovatie Temse: daktimmerwerken door specialisten

Het dakgebinte kan door schade toe zijn aan een herstelling of vervanging. Daarom controleren we de daktimmerwerken steeds zorgvuldig en kijken we of de dakconstructie nog oké is. We kunnen het dak vergroten, ophogen, een dakkapel plaatsen … Het zijn steeds onze eigen schrijnwerkers die de werken uitvoeren: vakmannen die hun vakgebied door en door kennen.

Dakrenovatie Temse: isolatie

Bij een dakrenovatie is het belangrijk om na te denken over de na-isolatie. Dat kan langs de binnenkant gebeuren en soms ook langs de buitenkant, in het laatste geval spreken we van een Sarking-isolatie. Wanneer u uw dak bij ons laat renoveren, zorgen wij automatisch voor zo’n na-isolatie.

Dakrenovatie Temse: prijskaartje

We hebben geen standaardprijzen voor dakrenovaties of dakherstellingen omdat elk project anders is. De renovatie van uw dak gebeurt niet gegarandeerd op dezelfde manier als bij de buren. We werken een aanvraag op maat uit en berekenen voor u de juiste prijs. Vooraf krijgt u natuurlijk een nauwkeurig uitgewerkte offerte van ons.

Dakrenovatie Temse: subsidies en premies

Vanuit de overheid zijn er enkele tegemoetkomingen (subsidies en premies) die u bij een dakrenovatie en -isolatie kunt aanvragen. Het is niet altijd duidelijk om te weten waar u precies recht op hebt. Daarom geven wij u altijd de juiste informatie en helpen u met uw aanvraag. Zo loopt u zeker geen centen mis waar u wel recht op hebt.

Dakrenovatie Temse: offerte

Hebt u plannen om uw dak onderhanden te laten nemen? Contacteer ons of maak een afspraak om de toonzaal te bezoeken. Wij komen graag bij u langs om uw project samen te overlopen. Na de afspraak ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte, waar alle werkzaamheden en bijhorende kosten in staan vermeld. De offerteprijs is altijd dezelfde als de factuurprijs. Er zijn dus geen kleine lettertjes.

 

Vraag hier meteen een offerte aan.

 

Dakrenovatie Temse: vragen?

Hebt u vragen of twijfels in verband met uw dakrenovatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier verder.