Dakrenovatie Stekene: vraag een offerte bij KDS

Kan uw dak een opfrissing of herstelling gebruiken? KDS uit Stekene is de partner die u zoekt. We zijn een professioneel team met de nodige ervaring en expertise dat steeds voor u klaarstaat.

 

Dakrenovatie Stekene: problemen

U kunt verschillende redenen hebben om uw dak te renoveren of te herstellen:

  • De dakbedekking moet aangepakt worden zodat de kans op problemen (lek of schade aan de dakconstructie) aanzienlijk verkleint. U wilt de dakbedekking volledig laten vervangen, maar wilt daarvoor toch graag het advies van een expert.
  • U wilt uw dakconstructie laten herstellen omdat ze is aangetast.
  • Uw onderdak bevat asbest. Dat wilt u laten verwijderen en het onderdak laten vervangen.
  • U wilt graag een onderdak laten plaatsen.
  • U wilt de schoorsteen weg laten halen en het dak dicht laten leggen.
  • De nok van het dak moet hersteld worden.
  • U wilt een velux laten plaatsen of vervangen.
  • U wilt uw woning met een extra verdieping of uitbouw uitbreiden, waarvoor ook het dak aangepakt moet worden.

 

Elk probleem is uniek. Daarom bekijken we samen wat voor u de beste oplossing is.

 

Dakrenovatie Stekene: gespecialiseerde daktimmerwerken

We controleren de daktimmerwerken steeds tot in de details en kijken of de dakconstructie nog volledig oké is. Het dakgebinte kan door eerdere schade namelijk toe zijn aan vervanging of herstelling. Het dak kan opgehoogd of vergroot worden of we kunnen een dakkapel plaatsen. Het zijn steeds onze eigen schrijnwerkers die de werken uitvoeren: stuk voor stuk zijn het vakmannen met jaren ervaring die hun stiel vanbinnen en vanbuiten kennen.

Dakrenovatie Stekene: isolatie

Bij de renovatie van uw dak, mag u ook zeker de na-isolatie niet vergeten. Dat gebeurt meestal langs de binnenkant, maar soms kan het ook langs de buitenkant. In het laatste geval spreken we van een Sarking-isolatie. Wij zorgen voor zo’n na-isolatie bij uw dakrenovatie.

Dakrenovatie Stekene: gevolgschade

Hebt u waterschade in huis opgelopen door dakpannen die van uw dak zijn gevlogen? Wij regelen de herstelling van gevolgschade en bezorgen u een offerte voor de verzekering.

Dakrenovatie Stekene: dakkapel of velux

Als u een dakkapel of velux wilt laten plaatsen, is KDS het bedrijf dat u zoekt. Denk er wel aan om zeker een bouwvergunning aan te vragen. Dat moet vanaf dat je aanpassingen aan de bouwconstructie laat uitvoeren of als u een dakkapel laat plaatsen. In bovenstaande gevallen hebt u ook een architect nodig.

Dakrenovatie Stekene: prijs

Elk project is uniek. De renovatie van uw dak zal nooit volledig hetzelfde zijn als bij uw overburen. Om die reden hebben wij geen standaardprijzen. We behandelen elke aanvraag voor een dakrenovatie of -herstelling op maat en berekenen aan de hand daarvan een juiste prijs. Vooraf ontvangt u van ons uiteraard nog een gedetailleerde offerte.

Dakrenovatie Stekene: subsidies en premies

Er zijn heel wat subsidies en premies die je bij een dakrenovatie en -isolatie kunt aanvragen. Het is niet altijd even duidelijk om te weten waar u juist recht op hebt. Wij geven u de correcte en up-to-date informatie en helpen u verder met uw aanvraag. Zo loopt u zeker geen centen mis.

Dakrenovatie Stekene: offerte

Bent u van plan om uw dak te renoveren? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken. Wij spreken graag met u af om de plannen te overlopen. Vervolgens bezorgen wij u een nauwkeurige offerte, waarin alle werkzaamheden en bijhorende kosten staan. Er zijn geen kleine lettertjes: de offerteprijs blijft dezelfde als de factuurprijs.

 

Vraag hier uw offerte aan.

 

Dakrenovatie Stekene: vragen?

Hebt u nog vragen over uw dakrenovatie of -herstelling? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij bij KDS staan steeds voor u klaar en helpen u met plezier waar kan.