Dakrenovatie Sint-Niklaas: vraag een offerte bij KDS

Staat er een renovatie, herstelling of vernieuwing van uw dak op de planning? KDS uit Sint-Niklaas is de perfecte partner: een professioneel en ervaren team staat klaar om u bij  te staan.

 

Dakrenovatie Sint-Niklaas: problemen?

U kunt verschillende redenen hebben om uw dak te renoveren of vernieuwen:

  • U wilt een extra verdieping of uitbouw. Daarbij moet ook het dak aangepakt worden.
  • De dakconstructie is beschadigd en u wilt die laten herstellen.
  • De nok van uw dak moet hersteld worden.
  • De dakbedekking is toe aan vernieuwing om de kans op problemen (schade aan de dakconstructie of een lek) zo te verkleinen. U denkt dat uw dak volledig vervangen moet worden en wilt daarbij de expertise van een specialist.
  • U wilt uw onderdak vervangen omdat er nog asbest in zit.
  • U wilt graag een onderdak aan uw woning laten toevoegen.
  • U wenst een velux te vervangen of te plaatsen.
  • U wilt de schoorsteen laten verwijderen en het dak opnieuw dicht laten leggen.

 

Elk probleem heeft zo zijn typerende kenmerken. We bestuderen het probleem nauwkeurig en gaan samen met u op zoek naar een gepaste oplossing.

Dakrenovatie Sint-Niklaas: daktimmerwerken door vakmannen

We bekijken de daktimmerwerken steeds zorgvuldig en checken of de dakconstructie nog volledig in orde is. Het dakgebinte kan immers schade hebben opgelopen en toe zijn aan een herstelling of vervanging. We kunnen het dak ophogen, vergroten, een dakkapel plaatsen … Onze eigen schrijnwerkers voeren die werken steeds uit. Het zijn stuk voor stuk specialisten die hun vakgebied vanbinnen en vanbuiten kennen.

Dakrenovatie Sint-Niklaas: isolatie

Vergeet bij een dakrenovatie zeker de na-isolatie niet. Dat kan soms langs de binnenkant gebeuren en in enkele gevallen ook langs de buitenkant (Sarking-isolatie). Wij zorgen automatisch voor zo’n na-isolatie wanneer u uw dak laat renoveren.

Dakrenovatie Sint-Niklaas: ook gevolgschade

Zijn er enkele dakpannen gaan vliegen, waardoor u nu met waterschade zit? Wij nemen met plezier de herstelling van mogelijke gevolgschade op ons. U ontvangt van ons een offerte voor de verzekering.

Dakrenovatie Sint-Niklaas: dakkapel of velux

Wilt u een dakkapel of velux laten installeren? U kunt daarvoor rekenen op KDS. Let wel, vanaf dat er aanpassingen aan de bouwconstructie gedaan worden of u een dakkapel wilt laten installeren, moet u een bouwvergunning aanvragen. In de meeste gevallen hebt u ook een architect nodig. Hebt u nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op.

Dakrenovatie Sint-Niklaas: prijs

De renovatie van uw dak gebeurt niet noodzakelijk op dezelfde manier als bij uw buren, want elk project is anders. Om die reden hebben we geen standaardprijzen voor dakrenovaties of dakherstellingen. We werken uw aanvraag op maat uit, tegen een correcte prijs. U ontvangt uiteraard op voorhand een nauwkeurige offerte.

Dakrenovatie Sint-Niklaas: offerte

Neem contact met ons op of maak een afspraak om de toonzaal te bezoeken, als u plannen hebt om uw dak te renoveren of herstellen. We komen graag bij u langs om uw project door te nemen. U ontvangt daarop van ons een gedetailleerde offerte. Daar staan alle werkzaamheden en bijhorende kosten in vermeld. De offerteprijs is dezelfde als de factuurprijs. Geen kleine lettertjes dus.

 

Vraag meteen een offerte aan.

 

Dakrenovatie Sint-Niklaas: premies en subsidies

Er zijn heel wat tegemoetkomingen (premies en subsidies) die u bij een dakrenovatie en -isolatie kunt aanvragen. Het is echter niet altijd gemakkelijk om precies te weten waarop u juist recht hebt. Wij geven u steeds de nodige, correcte informatie en begeleiden u bij uw aanvraag. Zo loopt u geen centen mis waar u recht op hebt.

Dakrenovatie Sint-Niklaas: vragen?

Hebt u plannen om dak te renoveren en hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij bij KDS helpen u met plezier verder.