Dakrenovatie Sint-Gillis-Waas: vraag een offerte bij KDS

Hebt u plannen om uw dak te herstellen te vernieuwen of volledig te renoveren? Dan is KDS uit Sint-Gillis-Waas exact wat u zoekt. Een professioneel team met de nodige ervaring en expertise staat steeds voor u paraat.

 

Dakrenovatie Sint-Gillis-Waas: problemen

Er zijn verschillende redenen om uw dak te renoveren of te vernieuwen:

  • De nok van het dak moet gerepareerd worden.
  • Er bevindt zich asbest in het onderdak. Dat wilt u laten verwijderen en het onderdak laten vervangen.
  • U hebt nog geen onderdak en wilt er graag een laten plaatsen.
  • U wilt graag een velux laten plaatsen of vervangen.
  • Het dak moet aangepakt worden omdat u een verdieping of uitbouw bij uw woning wilt voegen.
  • U hebt regelmatig last van lekken of schade aan de dakconstructie. Daarom wilt u de dakbedekking in zijn geheel laten vervangen. U wenst daarvoor het inzicht van een specialist.
  • Uw dakconstructie is aangetast en die wilt u laten herstellen.
  • U wilt de schoorsteen weg laten halen en het dak opnieuw dicht laten leggen.

 

Elk probleem heeft zijn unieke kenmerken. We bekijken samen wat voor u de beste oplossing is.

 

Dakrenovatie Sint-Gillis-Waas: daktimmerwerken door vakmannen

We bekijken de daktimmerwerken steeds nauwkeurig en controleren of de dakconstructie nog volledig in orde is. Het dakgebinte kan door opgelopen schade namelijk dringend toe zijn aan herstelling of vervanging. Als oplossing kan het dak opgehoogd of vergroot worden of we kunnen een dakkapel plaatsen. Onze eigen schrijnwerkers voeren de werken steeds uit. Het zijn stuk voor stuk ervaren vakmannen die hun stiel door en door kennen.

Dakrenovatie Sint-Gillis-Waas: gevolgschade

Zijn er recent pannen van uw dak gevlogen en heeft uw daardoor waterschade opgelopen? Wij regelen de herstelling van mogelijke gevolgschade en bezorgen u de nodige offerte voor de verzekering.

Dakrenovatie Sint-Gillis-Waas: isolatie

Als u uw dak renoveert, vergeet dan zeker niet na te denken over de na-isolatie. Dat kan zowel langs de binnenkant, als langs de buitenkant gebeuren. In het laatste geval spreken we van een Sarking-isolatie. Wij zorgen voor zo’n na-isolatie bij uw dakrenovatie.

Dakrenovatie Sint-Gillis-Waas: velux of dakkapel

KDS is het bedrijf dat u zoekt, als u een velux of dakkapel wilt installeren. Vergeet zeker geen bouwvergunning aan te vragen. Dat moet namelijk vanaf dat er aanpassingen aan de bouwconstructie gedaan worden of als u een dakkapel wilt laten installeren. U hebt in die gevallen ook een architect nodig. Contacteer ons om al je vragen te stellen.

Dakrenovatie Sint-Gillis-Waas: premies en subsidies

De overheid kent heel wat premies en subsidies toe bij dakrenovaties en -isolaties. Het is echter niet altijd even duidelijk om te weten waar u nu juist recht op hebt. Maar geen nood, wij bezorgen u steeds de correcte en up-to-date informatie en helpen u verder met uw aanvraag. Zo loopt u zeker geen centjes mis.

Dakrenovatie Sint-Gillis-Waas: offerte

Gaat u uw dak stevig onderhanden nemen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken. Wij spreken graag af om samen de plannen door te nemen. Volgend op de afspraak bezorgen wij u een gedetailleerde offerte, waarin alle werkzaamheden en bijhorende kosten neergeschreven staan. Er zijn geen kleine lettertjes: de offerteprijs is altijd dezelfde als de factuurprijs.

 

Vraag hier uw offerte aan.

 

Dakrenovatie Sint-Gillis-Waas: prijs

Elk project heeft unieke eigenschappen. De renovatie van uw dak zal dan ook nooit op volledig dezelfde manier gebeuren als bij uw overburen. Om die reden hebben wij geen standaardprijzen. We werken elke aanvraag voor een dakrenovatie of -herstelling op maat uit en berekenen aan de hand daarvan een juiste prijs. Wij bezorgen u vooraf uiteraard nog een gedetailleerde offerte.

 

Dakrenovatie Sint-Gillis-Waas: vragen?

Hebt u nog vragen of twijfels in verband met uw dakrenovatie of -herstelling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u met plezier waar kan.