Dakrenovatie Lokeren: vraag een offerte bij KDS

Hebt u plannen om uw dak aan te pakken? KDS uit Lokeren is de partner die u zoekt. Met een professioneel, ervaren team met de nodige expertise staan we steeds voor u klaar.

 

Dakrenovatie Lokeren: daktimmerwerken door vakmannen

De daktimmerwerken worden steeds tot in de details nagekeken en we controleren of de dakconstructie nog in orde is. Als gevolg van schade, kan het dakgebinte toe zijn aan vervanging of herstelling. In het kader van de daktimmerwerken kunnen we het dak vergroten, ophogen, een dakkapel plaatsen … Onze eigen schrijnwerkers voeren de werken uit: vakmannen met jaren ervaring die hun stiel door en door kennen.

Dakrenovatie Lokeren: problemen

Er zijn verschillende redenen om uw dak te laten renoveren of herstellen:

  • Er zit nog asbest in uw onderdak. Dat wilt u laten weghalen en het onderdak laten vervangen.
  • U wilt graag een onderdak laten installeren.
  • U wilt uw woning uitbreiden, waardoor ook het dak onderhanden genomen moet worden.
  • U wilt de schoorsteen laten weghalen en het dak laten dichtleggen.
  • De nok van het dak moet hersteld worden.
  • U wilt een velux vervangen of laten plaatsen.
  • De dakbedekking moet onderhanden genomen worden zodat de kans op problemen (een lek of schade aan de dakconstructie) minder groot is. U wilt de dakbedekking in zijn geheel laten vervangen en wilt daarvoor het advies van een expert.
  • Uw dakconstructie is aangetast en u wilt ze laten herstellen.

 

Elk probleem is dat tikkeltje anders. Daarom bekijken we het samen in detail en gaan we op zoek naar wat voor u de beste oplossing is.

 

Dakrenovatie Lokeren: dakkapel of velux

KDS is het bedrijf dat u zoekt, als u van plan bent om een dakkapel of velux aan uw woning toe te voegen. Vergeet zeker geen bouwvergunning aan te vragen, die heb je nodig vanaf dat er aanpassingen aan de bouwconstructie gedaan worden. U hebt dan ook een architect nodig.

Dakrenovatie Lokeren: isoleren

Denk zeker aan de na-isolatie als u uw dak renoveert. Dat gebeurt meestal langs de binnenkant, maar in sommige gevallen gebeurt het langs de buitenkant. Dan spreken we van een Sarking-isolatie. Bij een dakrenovatie zorgen wij automatisch ook voor de na-isolatie.

Dakrenovatie Lokeren: gevolgschade

Hebt u af te rekenen met waterschade als gevolg van weggevlogen dakpannen? Wij kunnen instaan voor de herstelling van de gevolgschade en bezorgen u een offerte voor de verzekering.

Dakrenovatie Lokeren: prijs

Elk project is dat tikkeltje anders. De renovatie van uw dak zal daarom nooit volledig gelijk zijn als bij uw buren. Om die reden hebben wij geen standaardprijzen. We behandelen elke aanvraag voor een dakrenovatie of -herstelling apart en berekenen zo een correcte prijs. Vooraf ontvangt u van ons nog een nauwkeurige offerte.

Dakrenovatie Lokeren: offerte

Neem contact met ons op als u plannen hebt om uw dak te renoveren. Of maak een afspraak om onze toonzaal te bezoeken. Wij spreken graag met u af om de plannen samen te overlopen. Vervolgens krijgt u van ons uiteraard een gedetailleerde offerte met alle werkzaamheden en bijhorende kosten. Geen kleine lettertjes: de offerteprijs blijft steeds dezelfde als de factuurprijs.

 

Vraag hier uw offerte aan.

 

Dakrenovatie Lokeren: subsidies en premies

Bij een dakrenovatie en -isolatie zijn er heel wat subsidies en premies die u aan kunt vragen. Het is niet altijd even gemakkelijk om te weten waar u juist recht op hebt. Wij helpen u met uw aanvraag en bezorgen u steeds de juiste informatie. Zo loopt u zeker geen centen mis.

 

Dakrenovatie Lokeren: vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren, als u nog met vragen over uw dakrenovatie zit. Wij bij KDS staan steeds voor u klaar en helpen u met plezier verder.