Dakrenovatie Hamme: vraag een offerte bij KDS

Bent u van plan om uw dak te renoveren, herstellen of vernieuwen? Dan is KDS uit Hamme de ideale partner: een professioneel en ervaren team staat voor u klaar.

 

Dakrenovatie Hamme: problemen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw dak wilt renoveren of vernieuwen: 

  • De dakbedekking is verouderd, waardoor de kans op problemen (een lek of schade aan de dakconstructie) groter wordt. U denkt dat het beter is om het dak volledig te vervangen en wilt daarbij graag bijgestaan worden door een specialist.
  • Uw woning heeft geen onderdak, maar u wilt er graag een laten plaatsen.
  • Er zit asbest in uw onderdak en dat wilt u laten verwijderen en vervangen.
  • U wenst een velux te plaatsen of te vervangen.
  • De dakconstructie is beschadigd en u wilt die laten repareren.
  • De nok van uw dak moet gerepareerd worden.
  • U wilt de schoorsteen laten afbreken en het dak opnieuw dicht laten leggen.
  • U wilt een extra verdieping of uitbouw aan uw woning toevoegen, waardoor ook het dak onder handen genomen moet worden.

 

Elk probleem heeft zo zijn specifieke eigenschappen. Bij KDS bestuderen we het probleem tot in de puntjes en zoeken we samen met u de best mogelijke oplossing.

Dakrenovatie Hamme: gespecialiseerde daktimmerwerken

We controleren altijd de daktimmerwerken en kijken of de dakconstructie nog in orde is. Het dakgebinte kan namelijk beschadigd zijn en toe zijn aan een renovatie. We kunnen het dak vergroten, ophogen, een dakkapel plaatsen … Die werken worden steeds uitgevoerd door onze eigen schrijnwerkers: ervaren vakmannen die hun vakgebied door en door kennen.

Dakrenovatie Hamme: ook gevolgschade

Zit u met waterschade als gevolg van weggevlogen dakpannen? Wij zorgen ook voor de herstelling van mogelijke gevolgschade. We bezorgen u een offerte voor de verzekering.

Dakrenovatie Hamme: isolatiewerken

Is uw dak toe aan een renovatie? Denk dan zeker goed na over de na-isolatie. Dat kan langs de binnenkant, maar in sommige gevallen ook langs de buitenkant (Sarking-isolatie) gebeuren. Wij nemen zo’n na-isolatie automatisch op in uw dakrenovatie.

Dakrenovatie Hamme: velux of dakkapel

Wilt u graag een velux of dakkapel laten installeren, dan kunt u op ons rekenen. Let wel op, van zodra er een aanpassing gedaan wordt aan uw bouwconstructie of u een dakkapel wilt laten installeren, mag u niet vergeten om een bouwvergunning aan te vragen. U hebt ook meestal een architect nodig, die de plannen ondertekent. Met twijfels of vragen kunt u steeds bij ons terecht.

Dakrenovatie Hamme: kostprijs

Elke project is anders. De renovatie van uw dak gebeurt daarom ook niet noodzakelijk op dezelfde manier als bij uw buren. We kunnen u dan ook geen standaardprijzen voor dakrenovaties of dakherstellingen geven. Die werken we op maat uit, tegen een correct tarief. U ontvangt vanzelfsprekend op voorhand een nauwgezette offerte.

Dakrenovatie Hamme: premies en subsidies

Bij een dakrenovatie en -isolatie hebt u vaak recht op enkele tegemoetkomingen (premies of subsidies), maar het is niet altijd gemakkelijk om precies te weten waarvoor u in aanmerking komt. U ontvangt van ons steeds de nodige informatie en we begeleiden u ook bij uw aanvraag. Zo loopt u zeker geen geld mis, waar u recht op heeft.

Dakrenovatie Hamme: offerte

Wilt u uw dak laten herstellen of renoveren? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak om de toonzaal te bezoeken. We komen graag bij u langs om uw project samen te bespreken. Vervolgens ontvangt u een gedetailleerde offerte, waarin alle werkzaamheden en de bijhorende kosten staan. De offerteprijs is ook steeds gelijk aan de factuurprijs. Er zijn dus geen kleine lettertjes.

 

Vraag meteen een offerte aan.

 

Dakrenovatie Hamme: vragen?

Wilt u uw dak laten renoveren en zit u nog met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u met plezier verder.