Reken op KDS voor dakwerken in Aartselaar

Van plan een fonkelnieuw dak te plaatsen of een verouderd dak te renoveren? Het is een klus van formaat. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de specialisten van KDS. Alle soorten dakwerken in Aartselaar voeren we uit. Zowel het plaatsen van een hellend of plat dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Eerder een kleine klus voor ogen zoals het afbreken van een schouw, het herstellen van een dakgoot of het plaatsen van dakisolatie? Ook daarvoor reken je op onze hulp. Ongeacht je project, samen realiseren we het – nokvol passie.

Meer weten? Contacteer ons!

dakrenovatie

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het comfortabel, veilig en duurzaam is. Daar dragen we met onze dakwerken in Aartselaar ons steentje aan bij. Onze specialisten werken met oog voor detail. Daarnaast maken ze graag gebruik van kwalitatieve materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat tot zo’n 50 jaar mee, is blijvend flexibel en van nature uv-bestendig. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Een team van experten voor jouw dakwerken in Aartselaar

Daken plaatsen valt niet te onderschatten. Een foutje maken is menselijk, maar kan nefaste consequenties hebben. Denk maar aan een afhangende goot, slecht geplaatste isolatie of een lekkend dak. Met deze onaangename scenario’s hoef je gelukkig niet in te zitten als je de hulp van KDS inschakelt. Iedereen die bij ons werkt, is immers gespecialiseerd in z’n eigen vak. Zowel voor timmer- en isolatiewerken als de afwerking van hellende en platte daken reken je op echte vakmannen. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Aartselaar in goede handen zijn.

Stappenplan

Dakwerken laten uitvoeren in Aartselaar, daar begin je niet klakkeloos aan. Om alles netjes en georganiseerd te laten verlopen, maken we bij KDS gebruik van een handig stappenplan. Ga je een samenwerking aan met ons, dan mag je het volgende verwachten.

  • Je wil graag een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling laten uitvoeren door KDS.
  • Je legt je idee na afspraak voor aan onze specialisten. Zij geven aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Vervolgens maken we een offerte voor je op, geheel vrijblijvend. Bij akkoord keur je deze online goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar.
  • Een timeframe geeft duidelijkheid over wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • Na afloop wordt alles nog eens grondig nagelopen. Nu rest je enkel nog genieten!

dakwerken bovenaanzicht

Laat je dakwerken in Aartselaar over aan KDS

Het best mogelijke resultaat, daar werken we samen naartoe bij KDS. Welke dakwerken in Aartselaar je ook in gedachten hebt, wij realiseren het graag voor je. Zit je nog met twijfels over bepaalde zaken? Maak een afspraak en kom langs in de showroom. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Enkele foto’s van de huidige bouwsituatie meenemen is aangewezen. Daardoor krijgen we namelijk een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw bouwproject. Tot gauw?