Reken op KDS voor dakwerken in Aartselaar

Een fonkelnieuw dak plaatsen of een versleten dak hernieuwen? Het is geen kleine klus. Is het iets waar je liever niet zelf aan begint? Laar dit werk dan in alle vertrouwen over aan de vakmannen van KDS. Jouw dakwerken in Aartselaar – welke dan ook – voeren we graag uit. Zowel het plaatsen van een plat of hellend dak, dakkapellen als dakvensters nemen we graag voor onze rekening. Heb je eerder een kleine klus voor ogen? Het plaatsen van dakisolatie, het afbreken van een schouw of het herstellen van een dakgoot bijvoorbeeld? Ook daarvoor schakel je onze hulp in. Wat jouw project ook is, we realiseren het samen – nokvol passie.

Jouw dakwerken in Aartselaar, uitgevoerd door een expertenteam

Daken plaatsen, het is een niet te onderschatten stiel. Een klein foutje is snel gemaakt, maar kan nefaste gevolgen hebben. Denk maar aan een afhangende dakgoot, een lekkend dak of slecht geplaatste isolatie. Wie de hulp van KDS inschakelt, hoeft gelukkig niet in te zitten met deze onaangename scenario’s. Elk van onze werknemers heeft immers z’n eigen expertiseveld. Zowel voor de afwerking van hellende en platte daken, maar ook timmer- en isolatiewerk, reken je op de hulp van echte specialisten. Zo ben je absoluut zeker dat je dakwerken in Aartselaar in goede handen zijn.

dakrenovatie

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Kwalitatieve materialen en plaatsing

Van een huis verwacht je dat het veilig, comfortabel en duurzaam is. Met onze dakwerken in Aartselaar dragen we daar ons steentje aan bij. Onze vakmannen hebben oog voor ieder detail en maken daarnaast graag gebruik van hoogwaardige materialen zoals EPDM-resitrix. Deze toplaag gaat zo’n 50 jaar mee, is van nature uv-bestendig én blijvend flexibel. Schakel KDS dus gerust in voor een feilloze installatie of vervanging van roofing daken.

Onze aanpak

Wie in Aartselaar dakwerken laat uitvoeren, begint daar niet zomaar aan. Om alles gestructureerd te laten verlopen, hanteert KDS een stappenplan. Je kan het volgende verwachten bij een samenwerking met ons:

  • Je broedt op een idee voor een nieuwbouw, renovatie of eventuele herstelling.
  • Je maakt een afspraak met onze experts en legt hen jouw idee voor. Vervolgens geven zijn aan of wij de juiste partner zijn voor je project. Krijg je onze goedkeuring, dan begeleiden we je met plezier bij het omzetten van je idee in een haalbaar plan.
  • Daarna stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Bij akkoord keur je de online offerte goed of je bezorgt ons een ondertekend exemplaar terug.
  • Er wordt een timeframe opgezet om te bepalen wanneer de werken uitgevoerd mogen worden. Onze specialisten komen op de afgesproken tijdstippen bij je langs en zo zorgen zo voor een vlotte doorloop van de plannen.
  • De werken worden afgewerkt en gecontroleerd. Nu rest je enkel nog het volgende: genieten!

dakwerken kds

Kies KDS voor je dakwerken in Aartselaar

Bij KDS wordt er naar het best mogelijke resultaat toegewerkt. Ongeacht het soort, jouw dakwerken in Aartselaar realiseren we graag. Nog twijfels? We verwelkomen je graag in onze showroom na afspraak. Vragen worden er met veel plezier beantwoord door onze experten. Neem gerust enkele foto’s mee van de huidige bouwsituatie. Zo hebben wij een beter zicht op de mogelijkheden voor jouw project. Tot gauw!